Eo Laboratorie

Eo Laboratorie - KWIATOWE NATURALNE MYDŁO GLICERYNOWE - RĘCZNIE ROBIONE- - gliceryna naturalna, ekstrakt z werbeny, olejek lawendowy, ekstrakt z irysa

Eo Laboratorie - KWIATOWE NATURALNE MYDŁO GLICERYNOWE - RĘCZNIE ROBIONE-  - gliceryna naturalna, ekstrakt z werbeny, olejek lawendowy, ekstrakt z irysa

Mydło glicerynowe - ręcznie robione – kwiatowe - zawiera ponad 88% składników pochodzenia roślinnego. Wchodzące w skład mydła składniki: ekstrakt z werbeny, olejek lawendowy, ekstrakt z irysa nasycają skórę witaminami, koją i wygładzają skórę.

Więcej informacji...


13,00 zł

ELA91

4627089431127

Dostępność : Dostępny

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 13 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 13 punktów i może zostać zamieniony na bon o wartości 0,65 zł.


Mydło glicerynowe - ręcznie robione – kwiatowe - zawiera ponad 88% składników pochodzenia roślinnego. Wchodzące w skład mydła składniki:  ekstrakt z werbeny, olejek lawendowy, ekstrakt z irysa nasycają skórę witaminami, koją i wygładzają skórę, działają przeciwzapalnie i przeciw trądzikowo. Aktywizują syntezę kolagenu, działają przeciwstarzeniowo. Gliceryna naturalna otrzymywana poprzez zmydlanie tłuszczy roślinnych, nawilża, poprawia elastyczność skóry.


Składniki aktywne:

Gliceryna naturalna
- otrzymywana poprzez zmydlanie tłuszczy roślinnych, nawilża, poprawia elastyczność skóry.

Ekstrakt z werbeny
–   odmładza, nasyca witaminami, ujędrnia skórę.

Olejek lawendowy
–    koi i wygładza skórę, głęboko oczyszcza, chroni przed trądzikiem, poprawia krwiobieg w komórkach skóry.

Ekstrakt z irysa
– działa przeciwzapalnie, ogranicza objawy trądziku, dzięki zawartości
izoflawonoidów aktywizuje syntezę kolagenu i elastyny. Utrzymuje nawilżenie skóry na prawidłowym poziomie, działa przeciwstarzeniowo.

Sposób użycia:  jak mydło tradycyjne

Skład INCI:
Vegetable Glycerin, Aqua, Sorbitol, Iris Germanica Root Extract (ekstrakt z irysa), Stearic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Verbena Officinalis Leaf Extract (ekstrakt z werbeny), Lauric Acid, Perfume, Lavandula Angustifolia Flower Oil (olejek lawendowy), Sodium Hydroxide, CI 77891, CI 77510, Ci 75470

*Do produkcji wykorzystywane są wyłącznie naturalne konserwanty i barwniki

Waga netto   130 gr
Status produktu – kosmetyk
Termin przydatności 2 lata od daty produkcji podanej  na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Rosja

Importer: BIOARP Polska www.bioarp.pl tel.814643829

30 inne produkty w tej samej kategorii :