Krem do stóp z masłem kakaowym głęboko
odżywia i regeneruje skórę. Krem zawiera 95% składników naturalnych. Opakowanie
wykonane z łatwo degradowalnego materiału.
Składniki aktywne:
Masło kakao - głęboko odżywia i
regeneruje skórę, utrzymuje skórę miękką i nawilżoną.
Olejek ylang-ylang - działa
antybakteryjnie, przeciwzapalnie, przez długi czas daje uczucie świeżości i
komfort.
Sposób użycia:
Wmasować niewielką ilością kremu na
skórę stóp, aż do całkowitego wchłonięcia.
Skład INCI:
Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter
(masło kakao), Caprylic/Capric Triglycerides, Glyceryl
Monostearate, Cetearyl Alcohol, Vegetable Glycerin (roślinne
pochodzenie), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (masło
Shea), Vitis Vinifera Grape Seed Oil (olej z pestek
winogron), Hydroxyethyl Urea, Betaine (z buraka
cukrowego), Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Essential Oil
(olejek ylang-ylang), Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin,
Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,
Perfumе
Objętość: 110 ml
Status produktu –
kosmetyk
Numer partii i termin przydatności do użytku podany na
opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Rosja
Importer: BIOARP Polska www.bioarp.pl
tel.814643829