Bania Agafii

Bania Agafii - Mydło Miodowe Do Ciała I Włosów - Ałtajski Miód, Hyzop Lekarski, Wrzos, Różeniec Górski

Bania Agafii - Mydło Miodowe Do Ciała I Włosów - Ałtajski Miód, Hyzop Lekarski, Wrzos, Różeniec Górski

Mydło miodowe złożone z naturalnych składników aktywnych stworzone specjalnie do delikatnego oczyszczania i pielęgnacji ciała i włosów.

Więcej informacji...


16,15 zł

BA3

4630007831787

Dostępność : Dostępny

Uwaga: produkty na wyczerpaniu

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 16 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 16 punktów i może zostać zamieniony na bon o wartości 0,80 zł.


Mydło miodowe złożone z naturalnych składników aktywnych stworzone specjalnie do delikatnego oczyszczania i pielęgnacji ciała i włosów.

Ałtajski górski miód - jest najbogatszym źródłem mikroelementów niezbędnych dla odżywienia i nawilżenia ciała i włosów. Ma działanie odmładzające.

Hyzop - dzięki cennemu olejkowi eterycznemu i wysokiej zawartości witaminy C, regeneruje skórę i wzmacnia włosy.

Kwiaty wrzosu - zawierają kwasy organiczne i saponiny, delikatnie oczyszczają.

Różeniec górski - łagodzi podrażnienia  i chroni skórę przed odwadnieniem, wykazuje potężne działanie antyoksydacyjne.

Organiczne olej dzikiej róży - bogaty w witaminy A i C, podnosi ochronne właściwości skóry i włosów.

PRODUKT ZAWIERA  100% NATURALNYCH SKŁADNIKÓW

Sposób użycia:
N
anieść mydło na wilgotne ciało i włosy. Masować do spienienia. Zmyć ciepłą wodą.

Skład INCI:
Aqua, Sorbitol, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Stearic Acid, Mel (ałtajski górski miód), Hyssopus Officinalis Extract (hyzop), Calluna Vulgaris Extract (wrzos), Rhodiola Rosea Extract (różeniec górski), Organic Rosa Canina Oil (organiczny olej dzikiej róży), Parfum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Pojemnośc opakowania: 300ml
Status produktu – kosmetyk
Termin przydatności do użycia podany na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Federacja Rosyjska
Dystrybutor: BIOARP Polska
www.bioarp.pl tel.814643829

30 inne produkty w tej samej kategorii :